Even voorstellen

'Se détendre, la clé du bien-être'

In juli 2005 ben ik met mijn gezin naar Frankrijk geëmigreerd. De rust, de natuur, het campagneleven en ‘ la douce  France’ waren voor ons doorslaggevend en ik kan u zeggen, na 11 jaar bevalt het nog steeds!

Een lange wens gaat in vervulling als ik, met de nodige deskundige hulp, zelf een chambre d’hôte  kan creëren, van de aanleg van afvoerleidingen tot en met de decoratie en alles wat daar tussen in zit.

Naast een aangenaam authentiek en luxe gastenverblijf maken was voor mij ook meteen duidelijk dat ik de gasten “iets” extra wilde geven om een echt ontspannen vakantie te kunnen beleven in de Bourgogne.

 

Karin Scheepers La Rose Rouge

 

 

Dat dit niet zomaar uit de lucht komt vallen hangt samen met mijn opleidingen en werkervaringen. Ik heb na twee opleidingen verpleegkunde, gezondheidswetenschappen gestudeerd met als specialisatie preventie en gezondheidsbevordering. Werkervaring in zowel ziekenhuizen, thuiszorg, openbare gezondheidszorg en een gezondheidsdienst voor werknemers heeft mij een brede kijk gegeven op ziekte en gezondheid.

Deze ervaring heeft ertoe bijgedragen dat ik ‘wellness’ wilde integreren in het aanbod voor mijn gasten.

Kortom vertoeven in een prettige, rustige ruimte, heerlijk ontspannen in uw massage bad en aandacht voor uzelf (en elkaar) zodat u een echt relaxte vakantie kunt beleven in ‘la rose rouge’.

U bent van harte uitgenodigd om dit zelf te komen ervaren.

Hopelijk à bientôt!

Karin de Smet