Massages

U zelf eens lekker verwennen door u heerlijk te laten masseren. Waarom niet? Bovendien hoeft u er de chambre d'hôte niet voor te verlaten want de masseuse komt naar u toe

procedure-header-image

Massage is een van de oudste vormen van therapie die het lichamelijke en emotionele welzijn herstelt. Een massage werkt heerlijk ontspannend, vermindert eventuele klachten en verzorgt uw huid.

Aangezien ik beschik over een certificaat massagetechnieken kan ik u een complete ontspannen lichaamsmassage geven. Prettig is dat u uw gastenverblijf niet hoeft te verlaten. De chambre d’ hôte is ruim genoeg en heeft de beschikking over een verstelbare massagebank.

Ontspannen lichaamsmassage met olie

Deze ontspannen en verzachtende algehele lichaamsmassage wordt uitgevoerd door het toepassen van verschillende massagetechnieken en ritmes. De massage wordt uitgevoerd met essentiële olie zodat ook uw huid na de massage heerlijk aanvoelt.

Duur: 1 uur en 30 minuten     Kosten: € 70 

 

Naast de ontspannen lichaamsmassage zijn er diverse massages mogelijk uitgevoerd door een zeer ervaren Franse masseuse, Laurence Ferreira. Bent u de Franse taal niet machtig? Geen enkel probleem. Ik vertaal indien nodig welke wensen u hebt m.b.t de massages. Verder is het een kwestie van de massage ondergaan en genieten!!

Hieronder volgt een overzicht welke massages bij Laurence mogelijk zijn, de duur en het tarief:

 

Akshi Abyanga (Ayurvedische massage)

Dit is een anti-stress massage die zich o.a richt op de rug, het hoofd en de nek. Het is een traditionele Indische massage die een grote ontspanning biedt doordat de rug, het bovenlichaam en de voeten worden behandeld.

Duur : 1 uur                Kosten: € 65 

 

Kansu  (Ayurverdische voetenmassage)

Kansu is een heerlijke voetenmassage met behulp van een metalen bol. In deze bol zijn drie metalen geïntegreerd. Koper vermindert het overschot aan warmte dat we in ons lichaam hebben. Vooral mensen die veel ‘feu’ ofwel vuur hebben ervaren deze massage als heel prettig. Zink draagt zorg voor het stimuleren van de spierweefsels. En tot slot brons, het metaal die beide metalen katalyseert.

Deze massage draagt bij aan een relaxed gevoel, verzacht gemoedstoestanden zoals woede, angst of zenuwachtigheid en bevordert de slaap.

Duur: 45 minuten                    Kosten: € 55 

Het is mogelijk om de Aksi Abanga te combineren met de Kansu te combineren in een massage van 1,5 uur. De kosten bedragen dan € 110,-.

 

Massage gericht op het verlichten van klachten

Welke gebieden in uw lichaam veroorzaken pijn of ongemak? Door een massage gericht op het verlichten van spanning in het desbetreffende gebied kunnen klachten verminderen. Op het eind van de massage wordt met een magnetische massage nieuwe energie gelanceerd.

Duur: 1 uur                               Kosten: € 60 

 

Massage Hélia

Bij deze massage die uit twee delen bestaat wordt gebruik gemaakt van aromatische balsems. Het eerste deel bestaat uit een gommage met zout de Bay. Nadat u zich gedoucht heeft volgt het tweede deel waarbij u met een balsem genaamd Hélia wordt gemasseerd. De basis van dit balsem zijn diverse essentiële oliën die het lichaam en de geest op een energetische wijze laten harmoniseren.

Duur: 2 uur                              Kosten € 85,- (inclusief de balsems)

 

_massages-klein-272