Uw Privé Spa: massage bad ‘Dream’

Onbeperkt genieten van de weldaad van water in uw Sanitas Par Aqua (=gezondheid door water)

procedure-header-image

Wellness

Wellness staat voor ontspannen. Maar ook bewuste keuzes maken voor een goede gezondheid en dus dingen doen of juist laten zodat je nog ‘lekkerder in je vel’ gaat zitten. De Fransen hebben daar de mooie term ‘bien-être’ voor.

Se détendre ofwel zich ontspannen; lichamelijk én geestelijk. Je hoofd dus helemaal leeg maken en je lichaam de zorg en aandacht geven die het nodig heeft.

Vanuit deze gedachte is in de ruime badkamer van de chambre d’hôte  een massage bad geïnstalleerd waar u onbeperkt gebruik van kan maken!

Het tweepersoons massage bad  is een bad waar u met z’n tweeën ruim en comfortabel in kunt liggen. Het heeft een lengte van 1.83 en is 1.22 breed. Een speciale hoofdsteun verhoogt het ligcomfort evenals het feit dat u uw ideale watertemperatuur kunt afstellen tussen 35 en 40 graden Celcius. Dus geen onaangename afkoeling na 15 minuten, maar net zo lang als u dat wenst genieten van heerlijk warm water met toepassing van 1 of meerdere therapieën.

Voordat u het bad gebruikt dient u eerst een douche te nemen omdat bodylotion en zeepresten het massage bad kunnen aantasten. In de badkamer treft u dan ook een ruime inloopdouche aan.

Uiteraard liggen de handdoeken en de badkamerjassen voor u klaar!

 

Therapieën

Moe van de autorit of van een dagje wandelen in de Morvan of van het bezoeken van een van de mooie plaatsjes in de omgeving? Ga dan genieten van de relaxerende werking van het luxe massage bad en kies een of meerdere therapieën. U zult als herboren uit het bad komen!